Een creatief brein staat nooit stil, altijd komen en gaan er ideeën die worden opgetekend. Vele daarvan zien nooit het daglicht maar soms is er een concept waarvan je denkt dit moet uitgewerkt worden.

Na ruim 2 decennia binnen ons ontwerpbureau als grafisch ontwerper te hebben gewerkt, was daar gaandeweg de behoefte een andere invulling te geven aan het creatieve vak.

Daaruitvolgend zijn we begonnen met een selectie van alle reële mogelijkheden en kwamen we uit bij ons Bedlamp-concept.

Mede ontstaan vanuit de gedachte van hergebruik van materialen en de variabele mogelijkheden daarvan, zijn we na de eerste schetsen gestart met uitwerken, productietechnieken onderzoeken en materiaalkeuzes maken.

Inmiddels zijn de eerste varianten gereed. De kracht van dit ontwerp is dat het bedspiraal in combinatie met het houten frame, zowel de vorm, het lichtplan als de uitstraling bepaalt

Het eindresultaat is spectaculair! Een bijzonder mooi schouwspel van licht en schaduw.

Elke Bedlamp wordt handmatig getekend, berekend, vormgegeven en vervaardigd in eigen studio en voorzien van nummer met stempel.

Wij werken met LED lampen en het totale aantal daarvan wordt bepaald door de spiraalvorm en/of gebruik van een optionele dimmer. Wij maken gebruik van wat voor handen is qua spiralen. Wat betreft het hout zijn er mogelijkheden tot verwerken van hergebruikt materiaal of het naar wens inkopen van nieuw hout-materiaal.

De Bedlamp kan bevestigd aan de muur, aan plafond of verticaal staand op een vloerstandaard. Ervaar waar kunst, design en verlichting samenkomen in één ontwerp.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


©2023 Studio BMH Art & Design     Amsterdam, Nederland     +31 6 51 340 267     +31 20 625 45 38      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.